Остри критики срещу коронованата студентка по математика За жителите на Хексагона

...
Остри критики срещу коронованата студентка по математика За жителите на Хексагона
Коментари Харесай

Французите не си харесват миската

Остри рецензии против коронованата студентка по математика 
За жителите на Хексагона двайсетгодишната Ев Жил била прекомерно андрогенна

Девойката се сопна на сънародниците си и ги упрекна, че не разбирали от дами

Твърде слаба, с прекомерно къса коса, прекомерно андрогенна, т.е. с малко или доста мъжки черти - по този начин хиляди французи видяха “Мис Франс 2024 ” и по никакъв начин не я утвърдиха. Двайсетгодишната Ев Жил, студентка по математика и информатика бе определена за най-красивата госпожица на Хексагона в събота вечерта на обилна гала в град Дижон. Момичето бе представителка на северния район “Нор Па дьо Кале ” - родено е край огромния пристанищен град Дюнкерк, само че е с корени от френския остров-департамент в Индийския океан - Реюнион.



Има рецензии за тялото ѝ, лишено от обичаните на французите закръглени форми.

В плъзналите из обществените мрежи остри рецензии против избора на Ева Жил за първа хубавица на Франция ударението бе сложено най-много върху лишеното є тяло от обичаните на французите закръглени форми. Такива, каквито безспорно притежаваха болшинството от останалите 31 кандидатки за короната на първа красавица, но журито от интелектуалци и звезди на киното наподобява не ги хареса. Но с изключение на поради посочените от обожателите на великодушната плът нейни телесни дефекти, Ев Жил бе взета на мушка, защото в поредност от изказвания пред кореспонденти тя постоянно е защищавала правото на дамите да наподобяват по този начин, както избират, а не както желаят мъжете.

“Всеки ден страдаме от обиди на телесна тематика, само че това няма значение. Всеки от нас има недостатъци и никой няма право да ни диктува какви би трябвало да бъдем. ” - сподели в действителност слаботелесната студентка по математика и информатика в ТВ-интервю.

И интернет незабавно бе заринат от много злостни мнения, които в. “Льо Фигаро ” заключи във фразата: “За следващ път Мис Франция популяризира всичко, което е фундаментално срещу женската хубост ”. Но за неволя с изключение на от последователите на овалните форми из Хексагона, Ев Жил бе направена на пух и прахуляк от локалните феминистки, които я осъдиха пък дето била дръзнала да се явява на мъжкарански конкурс за хубост и да демонстрира тялото си като че ли е за обмен.

Дебатът към следващото издание на състезанието за хубост “Мис Франс ” стигна и до Народното събрание, където обаче Ев Жил бе предпазена от известната депутатка, еколожка и защитничка на правата на нежния пол - Сандрин Русо. “Значи във Франция през 2023 година измерваме напредъка си в уважението към дамите въз основа на дължината на тяхната коса и извивките на тялото им, в действителност ли? ” - попита в “Х ” не без подигравка националната избраничка.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР